Find et stort udvalg af The North Face beklædning hos qUINT

Er du også en af de typer, der tyr til det velkendte brand når du skal købe bestemte typer beklædning? The North Face er ikke bare verdenskendt for at designe det fedeste overtøj, men også høj kvalitet. Selvom brandet måske er mest kendt for eksempelvis jakker, så er deres sortment langt bredere end dette. Og så er det bare det brand, som bliver ved med at være fedt.

The North Face brandet har eksisteret siden 1966, hvor der i starten blev designet tøj til bjergbestigning. Efterfølgende blev sortimentet udvidet, og der kom efterfølgende både backpacks, støvler og andet udstyr til. I dag spænder brandets sortiment over mange flere kategorier. Men en ting er helt sikkert, man får kvalitet for pengene, når man vælger The North Face produkter.

Det store sortiment på quint.dk

QUINT er en tøjvirksomhed, som efterhånden har eksisteret en del år. Deres generelle sortimentet er med inspiration fra USA og streetwear-stilen. Der forhandles blandt andet rigtigt mange varer fra The North Face. På webshoppen kan man både finde The North Face T-shirts, trøjer og hoodies. Derudover er der selvfølgelig også fede dunjakker og anden type overtøj.

The North Face tilbehør

Brandet forstår også at levere enormt fedt udvalg indenfor både tasker og andet tilbehør. Deres caps er også særdeles velkendte, og du kan blandt andet finde disse på webshoppen. Til de køligere temperaturer, kan du selvfølgelig også vælge både huer, vanter og meget andet.

Klar til vinter?

Der hersker vist ingen tvivl om, at The North Face virkelig forstår at levere overtøj, som virkelig er effektivt i de køligere temperaturer. Jakkerne, er ikke både fede at kigge på, men er også enormt smarte med masser af funktionalitet. Hvis du mangler en jakke til din skiferie, eller til de kolde vintre i Danmark, så bør du måske overveje at købe en fra The North Face. Du kan nemlig også forvente, at det er en jakke, som du kan bruge i lang tid fremover. Det er altså derved også en investering, som du kan få glæde af og som kan få dig igennem de kølige tider.